dilluns, 30 de març de 2009

ALBERGÍNIES FARCIDES AMB CARN DE PEROL

INGREDIENTS

2 Albergínies
1 Ceba
Botifarra carn de perol
formatge
Estragó

ELABORACIÓ

Passem una aigua a les albergínies, les tallem per la meitat i marquem uns segments amb el ganivet en forma de reixa per facilitar-ne la cocció.
Les marquem amb oli en una paella bén calenta volta i volta i les enfornem 20 minuts a 180 graus.
Tallem la ceba a dauets i la daurem, hi afegim la botifarra pelada i tallada a dauets també i en fem unes voltes a la paella perquè agafi temperatura, hi afegim unes fulles d’estragó.
Retirem la polpa de les albergínies, la tallem i la barregem amb el preparat de la botifarra.
Farcirem les albergínies amb aquest preparat, les cobrirem amb el formatge, i els hi donarem un cop de forn/gratinador.

IDEES PRÀCTIQUES

Enlloc de formatge es poden cobrir de beixamel i gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada