dilluns, 30 de març de 2009

BLINIS A LA CATALANA

INGREDIENTS

Patates 1/2 Kg.
Clares d’ou 200 gr.
Rovells 175 gr.
nata 400 gr.
farina 75 gr.
Botifarra negra
Sal/oli
ELABORACIÓ

Bullim les patates amb aigua i sal fins que ens quedin cuites, les pelarem i passarem pel passa-purès.
Triturem en una olla el purè de patata amb les clares i els rovells, la nata, la farina i un toc de sal.
En una paella ben calenta i un rajolinet d’oli hi marcarem unes gotes del mix que hem preparat abans, quan comenci a agafar consistencia de cuit i hi posarem a sobre de cadascuna un dauet prim de botifarra.
Els hi donarem la bolta perquè es coguin de l’altre costat i llestos.

IDEES PRÀCTIQUES

És un aperitiu on es pot substituïr la botifarra per una altra cosa com és el cas dels autèntics blinis que sòn fets amb salmò i farina de fajol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada