dilluns, 30 de març de 2009

COMO AGUA PARA CHOCOLATE


“CODORNICES EN PÉTALOS DE ROSAS”
6 guatlles
2 grans d’all
4 cebes
7 tomàquets
una paperina de castanyes torrades
Anís estrellat
canyella
Pètals de 6 roses
Dos vasets de vi negre
3 vasos de brou
una cullerada de mel
dos vasos de nata
Oli d’oliva, sal i pebre
(Xocolata, fruits secs, galeta), mantega, almíbar (parts =)


ELABORACIÓ

· Ens assegurem que estiguin netes les guatlles, les bridem i salpebrem.
· Les marquem amb oli per tots costats al rondó i les reservem.
· Afegim la ceba tallada a quadradets petits i que sofregeixi bé amb un xic d’oli, quan ens agafi el color fosquet desitjat hi sumem el tomàquet ratllat sense pepites ni pell, i ho deixem coure bé.
· A part, posem la nata a fer xup-xup, les castanyes pelades, canyella i sal.
· Remullem el sofregit amb vi negre,i hi afegim les guatlles i l’anís estrellat.
· Les deixem coure 15 minuts aproximadament, girant-les de tant en tant.
· Banyem amb almíbar els pètals i els caramel·litzem al microones.
· Passat el temps de les guatlles, les retirem per seperar els pits i les cuixes.
· Lliguem la salsa amb la picada, i la colem. Hi afegim els quarters de guatlla que s’acabin de fer.
· Ja podem triturar el purè de castanyes i posar-lo a punt de sal.
· Servim fent una llàgrima de castanyes, hi recolzem els quarts de guatlles i salsegem. Hi intercalem els pètals per sobre i ho tenim llest per servir.

3 comentaris:

  1. maravilloso, espectacular.. me he emocionado al verlo...

    Tot d'una que el roser torni a tenir roses, tengues per cert que ho provaré de fer, és un llibre que m'encanta, i la recepta que faig jo d'aquest llibre, és la del tortell de reis, és molt bona i fàcil de fer...
    una abraçada des de sa roqueta

    ResponElimina
  2. Gràcies Xisco!! Ja veuràs que et surt ben bo!

    ResponElimina
  3. Deliciosa receta, el resultado debe ser buenísimo, gracias por tu enlace.
    Besitos.

    ResponElimina