dilluns, 30 març de 2009

COQUES D’ESBERGÍNIES AMB MEL

INGREDIENTS
Esbergínies 2
Oli d’oliva
mel
farina 100gr.
llet 60gr.
Oli d’oliva 10gr.
Sal/orenga

ELABORACIÓ

En un bol hi aboquem la farina, la sal, el sucre, l’orenga i barregem bé..
Fem la forma d’un volcà i al centre i hi buidem la llet i l’oli.
Barregem bé els ingredients i amassem la barreja fins aconseguir el punt desitjat amb què en agafem una petita part, l’estirem bé amb els polpells dels dits. Quan aconseguim estirar una capa tant fina com el làtex ja estarà per fer-ne una bola i deixar-ho reposar cinc minuts.
Etirem la massa ben fina, en tallem rectangles que seran les coques.
Les posarem al forn durant 15 minuts a 150 graus, els hi donarem la volta i esperarem cinc minuts més.
Tallarem les esberígies a tires i les enfarinarem i fregirem.
Les passarem per sobre de paper absorvent i empolsinarem amb sal, ho amanirem amb mel i ja ho podrenm col·locar sobre les coques ja cuinades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada