dilluns, 30 de març de 2009

COULANT DE XOCOLATA NEGRA

Del llibre d'en Pep "Cuinar per un euro":

INGREDIENTS

Cobertura de xocolata 70% cacau, 125gr.
mantega 125gr.
farina 50gr.
sucre 60 gr.
rovell 140gr.
clares 100gr.

ELABORACIÓ

Fonem la cobertura de xocolata i la mantega al bany maria.
Barregem la resta d’ingredients amb el minipimer.
Ajuntem la xocolata i la mantega desfeta amb el mix que tenim a part i que quedi ben barrejat.
Encamisem les flameres d’alval amb mantega, farina i cacau per emplenar-les del preparat.
Es reserva a la nevera perquè agafi fred.
A l’hora de servir els posem amb una safata al forn durant 7-8 minuts a 180 graus, els desmmotllarem al plat
Una bola de gelat de cafè, o de plàtan, els acompanyarà molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada