dilluns, 30 de març de 2009

FAVETES AMB CALAMARS, BUTIFARRA I MENTA

INGREDIENTS

Calamarcets 16
favetes 360gr.
Espinacs
Ceba tendra 1/2
Botifarra negre
Oli d’oliva
menta

ELABORACIÓ

Separem les potes del cos dels calamarcets, en traïem la boca i els ulls de la part de dalt i del cos n’estirem la ploma.
Els marquem en una paella ben calenta amb un toc de sal i elss aparquem.
A la mateixa paella hi saltegem les favetes i ho tapem.
Hi afegim la ceba tendra i deixem que es cogui.
Serà el moment de sumar-hi també els espinacs tallats a juliana.
Si veiem que ens demanen brou n’hi posarem i deixarem coure.
Pocs moments avans de acabar l’elavoració hi posarem unes fulles de menta que hi infusionin, i els dauets de butifarra negre.
Donarem un cop de forn als calamarcets per acabar de fer-los.
Ara ja emplatarem la base amb les faves, a sobre hi posarem els calamarcets i ho amanirem amb un bon rajolinet d’oli d’oliva cru.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada