dilluns, 30 de març de 2009

MAGRET D’ÀNEC AMB POMES CARAMELITZADES I COULÍS DE TRONJA

INGREDIENTS
2 magrets
4 tronges per fer suc
pinyons
vinagre de Módena
1poma
sucre, sal, pebre
canyella, clau
mantega
conyac

ELABORACIÓ

· En una paella fem un caramel amb el sucre, la mantega i la canyella, afegim les pomes pelades, tallades a galls sense el cor i les saltem que caramelitzin bé.
· Les flamegem amb conyac i baixem el foc perquè es vagin fent, fins que quedin tovetes.
· En un cassó reduim el suc de les tronges gairebé a la meitat amb un raiget de vinagre de Mòdena, i el clau. Reduit ho colem i lliguem amb mantega.
· Daurem en una plàtera els pinyons al forn.
· Marquem amb el ganivet unes linies als magrets per la part de la pell, i els salpebrem per les dos bandes.
· Amb la paella ben calenta els posem per la part de la pell, i a foc moderat els deixem coure uns 10 minuts.
· Els donem la volta i que s’acavin de coure uns 4 minuts. Els tallem a talls ben fins, preperats per emplatar.
· Posem els talls al plat en forma de vano, hi col·loquem les pomes caramelitzades al davant, i salsagem amb la salseta de tronja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada