dilluns, 30 març de 2009

PALETS D’ATMELLES, FARIGOLA I EMMENTAL


INGREDIENTS

Pasta de full 1 làmina
Rovell d’ou 1 unitat
atmelles crues 150gr.
Formatge emmental 100 gr.
Fulles de farigola deshidratada 10 gr.


ELABORACIÓ

Trinxarem les atmelles fins que ens quedin granulades vigilant que no agafin l’estat de farina.
Barrejarem amb un toc de sal les ametlles amb la farigola ben esmiculada i l’emmental ratllat.
Estirem la pasta de full sobre una platéra, la punxem perquè no ens pugi massa quan es cogui i la pintem amb rovell d’ou.
Li escampem la barreja per sobre que quedi ben repartida i amb una mà aixequem la plàtera i amb l’altra aguantem la làmina perquè no caigui i la tombem perquè caigui la barreja que no s’ha adherit a la làmina de full.
Amb un ganivet en fem uns rectangles d’1cm. d’ample per 10cm. de llarg.
Els posem al forn a 165*C durant uns 25 minuts, que pugin regularment i quedin rossos.

IDEES PRÀCTIQUES

Si abans de coure els posem uns moments al refrigerador anirà millor per poder-los separar més bé abans de coure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada