dilluns, 30 març de 2009

ROSSEJAT DE FIDEUS

INGREDIENTS

Gambes pelades 125 gr.
pop 125 gr.
Fideus núm.0 250 gr.
verduretes 100 gr.
Tallades bronoise
Alls
Tomàquet madur 2 unit.
Pebre vermell
Brou de peix
sal

ELABORACIÓ

En una paella rossejarem amb una punta d’oli a foc fluix els fideus que agafin coloret sense cremar-se, apartem.
Sofregim lleugerament les verdures tallades a trossets petits.
Hi afegim la tomata ratllada i deixarem que es concentri tot bé.
Posarem també les potes de pop i les gambes.
Hi sofregim l’all tallat a “bronoise”, afegim el pebre vermell.
Hi afegirem els fideus, ho barregem bé que els fideus i ho mullem amb el brou ben calent.
Ho posarem directament al forn tres o quatre minuts, i servim.

IDEES PRÀCTIQUES

Haurem de tenir en compte que cada 100gr. fideus necessitarà 200cc. de caldo.
Podrem acompanyar-ho amb un bol d’allioli per qui volgui reforçar-ho una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada