dilluns, 30 de març de 2009

TARTAR DE TONYINA AMB ALVOCAT

INGREDIENTS

Tonyina 100 gr.
Escalunya 10 gr.
Tàperes 10 gr.
Rovell d’ou 1 unit.
Alvocat 1/2 unit.
Mostassa antiga
Tabasco
Oli d’oliva
Suc de llimona

ELABORACIÓ

Piquem la tonyina molt fina a ganivet
Per separat piquem també l’escalunya, les tàperes, i l’alvocat
En un bol fem la maionesa amb el rovell d’ou, un pols de sal, unes gotes de suc de llimona i la cullereta de mostassa antiga.
Ho batem bé i ho anem lligant amb l’oli d’oliva.
Quan estigui ben emulsionat hi afegim l’escalunya i les tàperes.
En un bol a part hi posem la tonyina, hi afegim de mica en mica la maionesa, unes gotes de tabasco, i rectifiquem de sal.
Hi acabem posant l’alvocat i ho barregem delicadament per no trencar l’alvocat i poder diferenciar els diferents colors.

IDEES PRÀCTIQUES

Del preperat en podem fer una quenelle per posar al damunt d’una cullera, que podem decorar-ho amb una gambeta pelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada