dilluns, 30 de març de 2009

EL SABOR DE LA SANDÍA


VERMICELLI D’ARRÓS AMB GAMBES, BOLETS I VERDURETES


Vermicelli d’arròs 300gr.
Gambetes pelades 150gr.
Musclos 8 unit.
Shitake 30gr.
1 ceba
Espàrrecs verds, mig manat
Salsa agredolça



ELABORACIÓ

· Deixem en remull 2 horetes el shitake abans de cuinar.
· Saltegem els bolets tallats a mides regulars per tots, i quan hagin daurat bé els aparquem a part.
· A la mateixa paella amb un rajolinet d’oli, hi daurem lleugerament les gambes pelades amb un toc de sal, els musclos tallats en tres, i reservem.
· Sofregim la ceba juliana que ens quedi transparent i la guardem.
· Tallem a rodelles els espàrrecs menys les puntes i els daurem a la paella on havíem marcat les gambetes.
· Hi afegim els bolets, les puntes dels espàrrecs, les gambetes, els musclos, la ceba, una mica d’aigua i pugem el foc que ens agafi la mateixa temperatura per tot arreu, hi afegim dos cullerades de salsa agredolça.
· Fregim els fideus d’arròs i els eixuguem amb paper absorvent, els emplatem i hi posem una mica del saltejat per sobre.

IDEES PRÀCTIQUES

· Una altre forma de coure aquests fideus és bullir-los amb aigua i sal durant 3 o 5 minuts, o deixar-los en remull perquè s’hidratin amb aigua calenta/tèbia.









1 comentari:

  1. Jo l'he vist aquesta peli....és heavy, heavy, però curiosa.

    ResponElimina