divendres, 30 d’octubre de 2009

Pastís de formatge de la Salguins

Ingredients:

- 200 gm tipus maria

- 700-800 gm formatge mascarpone (o philadelphia...)

- 4 ous

- 250 gm sucre

- 2 culleradas soperes de farina

- 3 cullerades soperes de mantega

- 1 pot de melmelada (maduixa/gerds...)



Base: picar i barrejar les galetes amb la mantega desfeta, extendre en un motllo i posar al forn a 180º (dalt i baix) 10 minuts.

En treure la base, posar el forn perquè es vagi escalfant a 250º.

Masa: barrejar el formatge, farina, ous i sucre. Posar a sobre la base de galetes i posar al forn durant 15 minuts a 220º i després a 90º durant 30 minuts més.

Segons el forn pot requerir una mica més de temps, però en treure’l ha d’estar una mica líquid i quan es refredi agafarà consistència i “duresa”.

Finalment quan estigui fred posar la melmelada i a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada