dimecres, 24 de novembre de 2010

Estofadet de tardor

ingredients

carn de vedella per estofar (una safata)
un pot de cigrons
un grapat de camagrocs
un grapat de trompetes de la mort
mig porro
una pastanaga
mig carbassó 
una fulla de llorer
brou de carn
oli, sal i pebre

Com que anem curts de temps a vegades fem una olla d'estofat i n'anem menjant durant la setmana, per no saturar-nos del tipic estofat de carn i patata avui l'he variat un xic i ha quedat prou bo. Tot i que la propera vegada hi posaré també carxofa.

Com en l'estofat habitual he posat a fregir la carn salpebrada a la mateixa olla a pressió amb una mica d'oli mentres anava tallant a rotllanetes la pastanaga, el porro i el carbassó, que he afegit tot seguit.
He rentat els bolets i ben escorreguts els he afegit a l'olla.
Per acabar una fulla de llorer, un raig de cognac i he tapat l'olla a pressió, que he deixat al foc uns 45 minuts.
És veritat que no és un plat ràpid, però pràcticament es fa sol.

1 comentari:

  1. Ara mateix vaig a comprar la carn i provarem l'estofadet!!!

    ResponElimina