dijous, 18 de novembre de 2010

Pa de sègol i mandarina

I seguim en la jornada Kubkis ( i no rebem comissió, però amb 10 kg de mandarines boníssimes alguna cosa hem de fer) amb un pa molt aromàtic.
Ja us he dit que acabava de rebre un paquet de la Cocina de Babette amb dues Banneton i que les volia estrenar oi? aquest pa l'he fet llevar amb una banneton en forma de barra de quart, tot i que en ser la primera vagada se m'ha anganxat... i ha quedat una mica fet un xurro!

* 200g llet
* 150g de suc de mandarines Kubkis
* 1 culleradeta de sal
* 1 cullerada de mel d'alzina i castanyer
* 30g mantega a daus
* 350g farina de força
* 250g farina de sègol integral
* 25g llevat fresc


La recepta l'he tret del blog de Ma Petite Boulangerie i l'he modificat (sobretot les proporcions de farines pq no en tenia prou de força... però us deixo les seves proporcions q segur que surt millor).

He afegit els ingredients per l'ordre de la llista a la panificadora en el programa d'amassar i llevar. Una hora i mitja més tard he passsat la massa al banneton i ho he deixat llevar 1 horeta més al cim del radiador.


L'he cuit 30 min aprox amb el forn a 230ºC.


És ben bo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada