dimarts, 28 desembre de 2010

Magdalenes de parmesà


Ingredients

-280 grs. farina
-1 sobre de llevat en pols
-1 / 2 culleradeta de bicarbonat sòdic
-1 / 2 culleradeta de sal
-125 gr. de parmesà ratllat
-250 ml. nata líquida
-60 ml llet
-1 ou
-90 ml d'oli d'oliva
-100 gr de sucre
- llavors de paperola

Berregem l'ou i el sucre amb les barilles fent una crema homogènia. Hi afegim la farina tamisada i seguim remenant amb cura. Hi anem afegint la resta d'ingredients.
Omplim els motlles, i hi afegim un xic més de parmesà ratlat per sobre.
Enfornem a 150ºC fins que en punxar-les surti el punxó sec.

Us recomano que les mengeu calentetes!!!!

9 comentaris:

  1. només he fet una recepta de magdalenes salades, però estan boníssimes! aquestes amb parmesà m'encanten! petonets

    ResponElimina
  2. Acabo de conocerte popr tu visita a mi blog.Asi yo tambien me doy una vuelta por el tuyo que esta muy muy bien
    me gusta, me apunto tu blog para seguirte
    Bon Any NOu
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que fan aquestes magdalenes! M'agrada molt la idea d'unes magdalenes salades. Hauré de provar-les! A més, el formatge és una de les meves passions...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Mmmmmm.... són d'autèntic vici, segur!

    ResponElimina
  5. Unas magdalenas diferentes ¡¡Bien!! y qué pinta...

    Besos.

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta! el formatge queda bé en qualsevol preparació, i les magdalenes salades i calentetes són una bona elecció!
    Enhorabona!

    ResponElimina
  7. Tenen un aspecte bonísim!! La veritat és que amb les magdalenes salades es pot jugar molt en els sabors i hi ha combinacions exquisites. Les probaré.

    ResponElimina
  8. Encara no m'havia decidit a fer magdalenes salades... però aquesta recepta em sembla tant bona que les farè segur. Gràcies.

    ResponElimina
  9. Calentones han de ser un vici total!

    ResponElimina