dissabte, 18 de desembre de 2010

Pastissets de llimona

Ingredients

1 llauna petita de llet condensada
500 ml de nata per muntar
el suc de dues llimones
1 paquet de galetes maria
100g de mantega
xocolata de cobertura



Elaboració

Fonem la mantega al microones, mentrestant triturem les galetes ben fines. Barregem tots dos ingredients fins que ens quedi una massa més aviat seca.
Posem els motlles (jo els he fet petitets amb PVC de pastisseria) soobre una safata amb paper sulfritzat (o la folrem amb plàstic film). Al fons de cada motlle hi posem una capa d'aquesta barreja.

Barregem la llet condensada amb el suc de dues llimones i reservem en un bol gran. Muntem la nata, i amb una espàtula hi anem incorporant amb compte la nata muntada. Quan la barreja és homogènia la posem en una mànega pastissera i anem farcint els motlles. Ho posem una horeta al congelador.

Passat aquest temps fonem la xocolata de cobertura i acabem de decorar el pastisset. I ja tenim unes postres senzilles i lleugeres per aquests dies que acabarem ben tips.

Bon profit!!

12 comentaris:

  1. quina bona pinta aquest pastisset! petonets

    ResponElimina
  2. Oh!! Quins pastissets, que xulos! Aquesta recepta me l'apunto perquè fa una pinta boníssima!! Un petó!Paula

    ResponElimina
  3. Que pastelitos más chulos! Te han quedado geniales y por los ingredientes tienen que estar bien ricos!

    Besis

    ResponElimina
  4. Jordi! no sabía que tenías este blog, la alba no me lo había dicho..he estado echando un ojo y tiene cosas con muy buena pinta, me lo guardo en favoritos!! a ver si me atrevo..

    ResponElimina
  5. Nois quina bona pinta que fa!! Com a postre dels àpats dels dies que ens esperen, em sembla una gran idea. Molt refrescant i molt ben presentat en format individual.
    Per cert, quina xocolata de cobertura feu servir?

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  6. Me encanta la receta de hoy. Además de tener un aspecto inmejorable y más que apetecible, la presentación la hace más bonita y tentadora. Enhorabuena por cocinar como lo haces y por compartirlo.

    Besos.

    ResponElimina
  7. Hola,
    Ha d’estar deliciós... així que apuntat per algun d’aquests propers dies.. Petons,

    ResponElimina
  8. M´encanten aquestes postres. En sóc una fan, com ja he dit repetidament en el meu bloc, de les postres amb galetes.
    Us dono un 10 en la decoració.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Raquel con lo artista que eres... atrévete!!

    Alba la xocolata la comprem al mercat a granel, "perles" de xocolata de cobertura. Surt a uns 8 €/kg.

    Gràcies a totes pels vostres ànims!! aquesta vegada la recepta l'ha fet l'Alba.

    ResponElimina
  10. Hola Jordi! Merci pel teu comentari, no coneixia el teu blog...i vec que tu tb ets de Terrassa???
    Aquests pastissets de llimona fan una pinta genial...i refrescants segur per les comilonas que venen! :)
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  11. Hola Eva, si visc a Terrassa! Tu també? Una abraçada

    ResponElimina
  12. lleuger i refrescant, m'agrada.
    pt!

    ResponElimina