dimarts, 18 de gener de 2011

Pa d'anous



La setmana passada l'Alba va tenir la panxa que semblava el dragon khan, com que no podia menjar gairebé res més que arrosset bullit i pomes al forn, vem fer aquest pa per amenitzar un xic la dieta.

Ingredients:

200g de farina de força
50g de farina integral
125 ml d'aigua
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
15g de llevat
un grapat d'anous picades
un grapat de panses
una cullerada de sèsam
una cullerada de llavors de rosella
40 ml d'oli d'oliva


Posem tots els ingredients a la panificadora amb
el programa d'amassar. Treiem i posem amb cura la massa a la banettone i la deixem llevar de nou aproximadament una hora.

Enfornem a 180ºC uns 20-25 min (fins que el punxó surti sec).



15 comentaris:

  1. apa!! Quina pintassa!!Molt bonic, sí senyor!!

    Pobre Alba. Per algú a qui li agrada la cuina i menjar, és horrible haver de fer dieta. Sobretot si es basa en arròs i poma al forn. Espero que ja estiguis millor!! :)

    Petons a tots dos!!

    ResponElimina
  2. E' un buon pane ricco di buoni ingredienti, ciao

    ResponElimina
  3. Us ha queda't genial aquest pa de nous. Sou uns experts fent el pa casa ;)

    ResponElimina
  4. Doncs ja us avisaré quan estigui malaltona! quina passada de pa!!! ;) petonets guapos

    ResponElimina
  5. Doncs si Alba, és una pallissa...

    Ciao Stefania!

    Mireia, vosaltres si que sou experts!!

    Judith, només has de dir-ho! ;)

    ResponElimina
  6. Qué envidia!,no consigo hacer pan decente.

    ResponElimina
  7. Quin rollo estar malalta, eh Alba? Jo amb les angines, tu amb la panxa... pppfff!

    Però aquest pa té tan bona pinta que segur et vas curar ràpid!!

    Petonets,
    Sandra

    ResponElimina
  8. Un pa boníssim, molt sa i amb una presència que enamora!
    Però no sé jo si li devia anar gaire bé a l'Alba que hi posessis farina integral i panses, perquè més aviat tenen un efecte laxant. Ara, si es compensava amb un bon plat d'arròs bullit, per què privar-la del plaer de menjar aquest pa?

    ResponElimina
  9. quina bona pinta que te aquest pa,el teu blog m'agradat molt em quedo un estona i em faig seguidora.un petó.

    ResponElimina
  10. Quin pa més bo!!El banettone funciona molt bé no?? Jo no en tinc, però veig que dóna molt bon resultat.
    Emma

    ResponElimina
  11. muy buena esta receta de pan yo tambien suelo hacer cada semana uno de cereales como el tuyo
    que te mejores
    peto
    miquel

    ResponElimina
  12. Sandra hem ben pringat!!

    margarida en duia molt poquet ;)

    Agnès i Miren benvingudes!

    Emma no fa massa que tenim la banettone però n'estem contents. No sé perquè però la crosta surt més "autèntica".

    Miquel són bons els pans de cereals, eh? Gràcies!!

    ResponElimina
  13. Ha de quedar molt gustós... amb una mica de melmelada ha de ser un esmorzar molt sa i molt bo!

    ResponElimina
  14. Bona manera de cuidar-se! És tan bo aquest pa.

    ResponElimina
  15. El meu pa preferit! Jo em posaria malalta només per tastar una micona. Petons,

    ResponElimina