dijous, 5 de maig de 2011

Magret d'ànec - Recepta viatgera d'en Sergi


Avui l'entrada del blog no és nostra! us volem presentar la recepta viatgera que ens ha fet arribar per mail en Sergi. No ens direu que no és original!!
Dir-vos que estem molt il·lusionats i contents amb les receptes viatgeres que ens esteu fent arribar! Era la primera vegada que proposàvem un repte i teniem una mica de canguelis, però gràcies per la vostra resposta!!!

I sense més preàmbuls, la recepta d'en Sergi:

Ja sé que seré més cutre que la Xaquira del chisqueic arándanos, però no se m'ha acudit res més que un magret d'ànec sense ni tan sols guarnició ni salsa. I com que no se'm dona bé escriure us ho envio dibuixat, com en aquell article que ens vam trobar a la revista dels vueling.

La història és que ens ho van servir així a París, crec que com a guarnició portava unes tristes pommes de terre fregides (french fries), però estava molt bo. I va maridar molt bé amb un vi negre de la DO de Touraine, a la Vall del Loira. Per internet trobareu molts cellers amb denominació Touraine (que és als voltants de la ciutat de Tours).

18 comentaris:

  1. els dibuixos són fantàstics!!!! petonets

    ResponElimina
  2. Si que ho es d'original. La veritat es que, la recepta, s'enten perfectament. Será perque es un del meus plats preferits? jeje
    Petonets

    ResponElimina
  3. Brutal!!quina recepta més original. Molt i molt xula!!

    Petonets!

    ResponElimina
  4. M'encanten els dibuixos (i el magret!)!!! Felicitats a en Sergi! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Super original...i el magret és boníssim.

    ResponElimina
  6. desde luego original 100%
    miquel

    ResponElimina
  7. Sergi, ets un artista!!!!! El magret és deliciós !
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  8. SUPER ORIGINAL!!!!! Molt bé Sergi per aquesta proposta! M'encanta!

    ResponElimina
  9. Vengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Bronce, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 100 seguidores.
    Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
    http://cocina-trini.blogspot.com/2010/11/premio_26.html

    ResponElimina
  10. Molt original, m'ha agradat molt! És allò de que "una imatge val més que mil paraules!.
    Enhorabona per la recepta viatgera i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  11. Je je je... una recepta molt original, en plan vinyetes de còmics :)
    Sort que el magret és fàcil de fer, no m'imagino explicar uns canelons en plan dibuixets... :)))

    ResponElimina
  12. Los dibujos me parecen fantásticos y desde luego la idea super original, un besazo y que tengas un estupendo finde.

    ResponElimina
  13. Buen rollito d'entrada amb aquesta participació del Sergi. Fantàstic.

    ResponElimina
  14. Una manera muy original de presentar una receta.
    Me gusta.
    Besos

    ResponElimina
  15. Hola! us deixo la meva recepta viatgera, buf! ha costat però ja la teniu aqui!
    http://elmeublogdecuina.blogspot.com/2011/05/bagels.html
    Moltes felicitats a la Recepta viatgera!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  16. Llàstima, fa dies que no em connecto i no havia vist el vostre repte viatger :-(
    No he pogut participar però veig que heu tingut molt èxit, felicitats!!!

    ResponElimina
  17. Me parece súper original! Un gran trabajo! Muack!

    ResponElimina
  18. És molt original!! hi ha un blog que està molt bé, totes les receptes estan dibuixades, és aquest: http://www.theydrawandcook.com/ Em té fascinada des de fa molt temps! algun dia he fet dibuixos per explicar receptes, quan enceti el blog a l'estiu (espero) ja us els ensenyaré! :)

    ResponElimina