divendres, 15 de juny de 2012

Bloody Mary i Bloody Juani

El temps passa volant i torna a arribar la recepta del 15! Aquesta vegada els amics de la Bordeta ens proposen preparar un còctel per anar escalfant motors de cara a les revetlles que s'acosten.

A la majoria us agraden els còctels afruitats o fins i tot dolcets (Caipirinha, Mojito, Bellini, Daikiri, Pinya Colada...) però a mi m'agraden els salats, Bloody Mary i Margarita i els amargs com el Gin Tònic. Ara, no us pensessiu pas que li faria un lleig als altres !! ;-)

De Bloody Mary en podeu trobar mil receptes diferents segons el gust pel vodka i pel picant del consumidor. Nosaltres us en presentem una versió clàssica, i una versió cañí: el Bloody Juani, aviat sabreu per què en diem així.



Ingredients
6 parts de vodka
9 parts de suc de tomàquet (Bloody Mary) / Gazpatxo (Bloody Juani)
2 cops (rajolinets) de salsa Perrins (Bloody Mary) / Viandox (Bloody Juani)
1 branqueta d'api (Bloody Mary) / menta (Bloody Juani)
4-6 gotes de tabasco
1 raig de suc de llimona
sal i pebre negre


Posem uns quants glaçons al vas mesclador, hi afegim el vodka, els condiments i el suc de tomàquet/gaspatxo. remenem amb una cullereta. Servim sense el gel i decorem amb la branca d'api/menta i pebre negre. A mi m'agrada deixar el tabasco també per la presentació final.

25 comentaris:

  1. Et pots creure que mai he provat el bloody mary?! I mira que sé que m'encantaria... ara! jo em decanto pel bloody juani!! jajaja m'encanta!
    Per cert, nosaltres tenim molta fama amb la caipi... però el que preferim és el gin tonic! No fem lleig a res! jajaja
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets guapos!
    Sandra

    ResponElimina
  2. jajaja, m'agrada la idea del Bloody Juani! una gran idea. Molts petonets guapos

    ResponElimina
  3. ei, gran idea! de fet jo ja ho havia fet això d"amanir" el gaspaxto però no ho havia fet tan complert, amb un xorro de vodka i endavant...
    Felicitats!

    ResponElimina
  4. Jajjajaj!! aquest Bloody Juani ha de ser la bomba!!! m'ha encantat nois!!! Molts petonetsssss!

    ResponElimina
  5. No l'he provat mai aquest tipus de còctel i m'encantaria perquè els ingredients són la canya! Petons

    ResponElimina
  6. Jo sóc dels afruitats! Espero el bloody Juani en candeletes!

    ResponElimina
  7. Jo el vaig probar una vegada i em va agradar!!!! penso que hi han varies versions....Petonets

    ResponElimina
  8. Només se't podia acudir a tu aquest nom, ja, ja, ja!
    Posats a tastar els tasto els dos, si acabo fatal m'injectaràs alguna cosa, no?:)))))
    Molts petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  9. Un molt bon combinat!!!! de tant en tant ve de gust un bloody mary... m´agrada!! petons,

    ResponElimina
  10. Dons menys per el gaspatxo, em quedo amb el bloody-Juani...
    Petonets.

    ResponElimina
  11. je je je... m'encanta aquesta adaptació del sud! :)

    ResponElimina
  12. és un clàssic que funciona. M'agrada la idea del Bloody Juani!! Jaja

    ResponElimina
  13. Quines tovalles més maques com a base per un delicius Bloody mary....

    ResponElimina
  14. Jo m'apunto a la versió Juani XDDD
    He rigut moltíssim amb el nom!

    ResponElimina
  15. A mi em sap greu, perquè no m'agrada gens l'alcohol però he de dir-te que fa una pinta molt bona!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Nosaltres tampoc som de còctels salats, però a l'hora de provar ens animem a tot!:-)) i aquest Bloody Juani fa molt bona pinta!!
    Ptns!!

    ResponElimina
  17. esta combinacion estupenda entra la mary y la juani queda genial
    bona setmana

    ResponElimina
  18. Un dels còctels clàssics del manual de còctels. Reconec que no a tothom agraden els còctels salats, a mi també em costen una mica, però sempre podem arriscar-nos! Petons

    ResponElimina
  19. Hi ha que vore la de cocktels que estic veient amb la recepta del 15! Aquest mira que és conegut, i mai le tastat. Ha quedat molt temptador, i el joc de paraules es molt bó :)

    Petons

    ResponElimina
  20. Genial el nom!!! Bloody Juani!!! ha de ser ben bo...i bé que diuen que el bloody mary és lo millor per la reseca, no?
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això diuen Eva! però tu de ressaca no en deus patir massa ara, oi? què fa la Carlota?
      petonets

      Elimina
  21. Jejeje.... molt original aquest nom i l'adaptació jejeje...
    Ptns

    ResponElimina
  22. Jo prefereixo els dolços... però quan es tracta de fer gresca i xerinola estic oberta a provar-ho tot!!

    petonets**

    ResponElimina
  23. Sí, mea culpa. Sóc del club dels còctes dolcets i amb gust de fruites. Ara bé, no diria que no a un bloody juani. M'encanta el nom!!!
    Petons!

    ResponElimina