divendres, 13 de desembre de 2013

Gotets de quallada de foie, cacau i magrana

S'acosten festes i tots tenim al cap ja les menges que volem preparar per gaudir a taula amb la família. I per fer-ho més fàcil, en Jordi fa, aquesta tarda un taller a Galette d'aperitius nadalencs que ben segur seran del gust dels vostres convidats.

Per anar obrint boca, i pels que us perdeu el taller us presentem un dels aperitius que farem, uns gotets de quallada de foie amb cacau i magrana.

Estigueu al cas, que els propers dies esperem poder oferir-vos la resta d'aperitius del taller!!!!



Ingredients: 
500g de nata 35%, 
175g de foie micuit, 
2 sobres de quallada Hacendado, 
cacao en pols
magrana


Posem a escalfar la nata en un cassó, i hi desfem el foie amb una punteta de sal.  Hi posem els dos sobres de quallada, i ho passem per la batedora per evitar que hi quedi cap grumoll. Ho tornem a escalfar, i quan agafi consistència repartim la mescla als gotets on acabarà de quallar.
Un cop la quallada quedi presa l'empolsinem amb una miqueta de cacao en pols i acabem d'omplir el gotet amb magrana.

14 comentaris:

  1. tremendo este gotet¡¡ molt bona idea
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. WOW! Un entrant (o postres?) molt original, segur que sorprèn a tothom qui ho tasta...
    Cacau, quallada, foie, fruita... Sorprenent!

    ResponElimina
  3. Impressionant, ha de ser molt bo! apuntadíssim!

    ResponElimina
  4. Brutal!! que ricura se han marcado ;)

    Besos.

    ResponElimina
  5. Que original, i la presentació m'encanta! petons

    ResponElimina
  6. quin color que hi dona la magrana! té molt bona pinta aquest got!

    ResponElimina
  7. espectacular combinació.. en prenc nota i ja estem tots esperant les properes propostes ...!!!

    ResponElimina
  8. Hola bonica!!! Fa molt que no passava per aquí, bé, de fet ni per aquí ni per cap blog de cuina. Moltes i moltes gràcies pel teu comentari a Rere la càmera, m'ha fet molta ilusió. Aquests dies no publico res a Fogons, necessitava aturar una mica la màquina i pensar una mica en mi mateixa, però aviat tornaré, i amb ganes. Moltes gràcies de nou, una fortíssima abraçada, sincera, i que passeu unes molt bones festes!!!!! De tot cor!!! Muas, guapa!

    ResponElimina
  9. Hola Alba,
    De fet venia a desitjar-vos una bona entrada d'any i em trobo amb aquest original gotet de foie. M'agrada! A més, volia aprofitar l'avinentesa per a dir-vos que estic preparant una trobada blogaire a Tarragona el 22 de febrer. Per si voleu venir. Aviat posaré el programa al blog.
    Un petonàs a la petita que deu estar preciosa.
    Una abraçada per a tots tres,
    Nani

    ResponElimina