divendres, 13 de desembre de 2013

Gotets de quallada de foie, cacau i magrana

S'acosten festes i tots tenim al cap ja les menges que volem preparar per gaudir a taula amb la família. I per fer-ho més fàcil, en Jordi fa, aquesta tarda un taller a Galette d'aperitius nadalencs que ben segur seran del gust dels vostres convidats.

Per anar obrint boca, i pels que us perdeu el taller us presentem un dels aperitius que farem, uns gotets de quallada de foie amb cacau i magrana.

Estigueu al cas, que els propers dies esperem poder oferir-vos la resta d'aperitius del taller!!!!



Ingredients: 
500g de nata 35%, 
175g de foie micuit, 
2 sobres de quallada Hacendado, 
cacao en pols
magrana


Posem a escalfar la nata en un cassó, i hi desfem el foie amb una punteta de sal.  Hi posem els dos sobres de quallada, i ho passem per la batedora per evitar que hi quedi cap grumoll. Ho tornem a escalfar, i quan agafi consistència repartim la mescla als gotets on acabarà de quallar.
Un cop la quallada quedi presa l'empolsinem amb una miqueta de cacao en pols i acabem d'omplir el gotet amb magrana.

dimecres, 4 de desembre de 2013

Amanida de tardor

Fa molt temps que no publiquem una recepta al blog. Darrerament hem fet uns àpats ensopits a l hospital, i en tornar a casa teníem ganes d'una amanida fresca i amb moltes vitamines. Gairebé tan fresca i vitaminada com la nostra carbasseta, que per que no patiu us fem saber que està tan tremenda i contenta com sempre!!

Ingredients
Enciams
Remolatxa
Mandarines
Raïm
Ceba tendra
Fruits secs
Oli d'oliva verge
Vinagre balsàmic
Melmelada de taronja amarga
Sal i pebre

Posem al fons del plat el mèsclum. Tallem la ceba tendra a juliana i l 'afegim. A continuació hi posem els grills de mandarina pelats i tallats per la meitat i els grans de raïm també tallat per la meitat. Afegim fruits secs al gust (pipes de carbassa o girasol, nabius o panses,  nous...).
Fem una vinagreta amb dues parts d'oli per una de vinagre, i una cullerada de melmelada.
Amanim i salpebbrem. Que vagi de gust!!