dilluns, 24 de febrer de 2014

Carmanyola de cigrons amb butifarra de Calaf, bledes i pastanaga

La meva mare es va trencar el peroné dissabte en un petit accident a la muntanya. Avui hem anat amb l'Aina i li hem deixat algunes carmanyoles perquè no hagi de cuinar. Totes dues en menjaran aquesta setmana, així que havia de fer un plat de carmanyola bo, sa i apte per petits i grans.
Ingredients
1 pastanaga
Un manat de bledes
1 butifarra de Calaf
300g de cigrons cuits
2 cullerades de sofegit de tomata
Tallem la pastanaga a rodelles i la sofregim mentres tallem les bledes i les rentem. Afegim la butifarra esmicolada, remenem i quan la buti sigui mig cuita hi afegim les bledes. Passats 2-3 minuts remenem be i hi afegim el sofregit i els cigrons. Acabem de saltejar i rectifiquem si cal de sal i pebre (nosaltres no n hi hem afegit).
Servim o guardem en carmanyoles.
Bon profit!!!!

9 comentaris:

  1. La Facultat d'Educació Física de les escoles de prestigi en l'àmbit dels esports que es troba a Egipte i l'enllaç de correu en general, i `i dalt v, hf 'hg;. Kv gdm [Ag DHV...
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/382-2013-12-09-10-07-12
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/383-2013-12-09-10-17-39
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php?start=10
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/381-2013-12-03-10-25-09
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/372-2013-11-28-11-40-13
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/378-2013-12-02-09-24-58
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/379-2013-12-02-09-25-45
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/376-2013-12-02-09-23-24
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/377-2013-12-02-09-24-08
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/375-2013-12-02-09-22-34
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/336-2013-11-11-11-22-57
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/374-2013-12-01-09-10-41
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php/home-page/item/380-2013-12-02-10-09-10
    http://www.fped.bu.edu.eg/fped/index.php?start=20

    ResponElimina
  2. Em trec el barret davant d'aquesta carmanyola tan completa!!!

    Espero que la teva mare faci repòs i vagi millorant... i vosaltres a cuidar-la ;-D

    Va ser un goig conèixer-vos a tots tres. Vau acabar de gaudir del cap de setmana per TGN? Segur que si.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vam acabar en un restaurant amb el nom del blog, ja en farem post.
      Ho vam passar molt bé!! Gracies!!

      Elimina
  3. Un bon plat, dels que diuen si senyor !!!!!!!!
    Espero que la mare es recuperi aviat.
    Va ser un plaer el coneixèr-nos.
    Una abraçada.
    Isabel

    ResponElimina
  4. quin tuper més complert! amb aquests plats no m'estranya que la peque estigui tan guapa. Molts petonets parella

    ResponElimina
  5. Amb platillos com aquest no voldrà curar-se! Així es cuida una mare! ;)

    ResponElimina
  6. Un platito muy bueno y saciante.Gracias cielo

    ResponElimina