dissabte, 22 de març de 2014

Pollastre amb mel i mostassa

Ahir er sopar vam adaptar una recepta del llibre que lékué i la Fundació Alícia van fer de receptes sanes i sobretot senzilles per fer amb l'estoig al forn o microones. Un llibre molt útil per aquells que no s'atreveixen gaire a cuinar i volen fórmules senzilletes i que no fallin.
En aquest cas ho hem fet al microones, al forn tradicional haurieu d'augmentar els temps de cocció.
Ingredients
100g de pastanagues per persona.
100g de pollastre per persona
Mostassa antiga
Mel
Oli d'oliva
Estoig lékué
Pelem i tallem les pastanagues i les posem dins l'estoig amb 3 cull d aigua, coem a 900w 2 min.
Mentrestant en un got barregem: 3 cull oli +1 cull mostassa +1 cull mel.
Tallem el pit de pollastre i el posem sobre les pastanagues, i la salsa per sobre. Coem a 900w 4 minuts.
Deixar reposar 1 min amb estoig tancat.

6 comentaris:

  1. Amb el que m'agrada el pollastre amb mostassa, si a sobre és fet en menys de deu minuts, ja ho tinc tot!
    Molt bona pensada aquests de lekue, una manera molt fàcil i còmode de cuinar, oi?

    Petons!

    ResponElimina
  2. Plis-plas... deu minuts i a taula! Excel·lent proposta.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. És un estri molt pràctic, que permet cuinar de forma ràpida, sana, original i igual de gustosa.
    M'apunto la recepta!

    ResponElimina
  4. M'encanta, aquest llibre... Les receptes que he anat fent no han fallar. Aquesta encara està pendent. És molt bona idea, t'ha quedat molt bé!
    Marta

    ResponElimina
  5. Molt bon plat, encara que no acostumo a cuinar amb el micro, però segons dieu va bé i és ràpid, ho hauré de provar.

    ResponElimina