dissabte, 5 d’abril de 2014

L'arengada, cuina d'autor a Olot

Avui us volem descobrir una petita joia, un xic amagada, dins del gran ventall de bons establiments per menjar com un senyor a la Garrotxa, L'Arengada. Deixeu-vos sorprendre per la cuina d'en Pep, una cuina elaborada, amb molt bon producte i uns preus espectacularment ajustats.

Disposa de dos menús de temporada, de tres plats i postres, que inclou pa i vi blanc o negre (en el nostre cas un Temps de Flors de Sumarroca, D.O. Penedès, que ens va agradar molt), per 25€. A banda dels vins oferts amb el menú, disposa d'una bona carta de vins. I també, és clar, si no voleu fer menú, d'una carta amb plats molt suggerents i a molt bon preu. 

A més, recentment ha incorporat un menú degustació que consta d'entre 8 i 9 plats i 2 postres, amb possibilitat de maridatge per grups, que varia segons els productes de temporada apostant per un equilibri de qualitat i originalitat. Nosaltres ja frisem per fer-lo!! 

Us fem un tastet del que vam menjar nosaltres la darrera vegada que hi vam anar (que no serà la primera ni la darrera!):

Aperitiu: Tomata amb paté d'anxova i enciam





Menú avet
Coca de poma amb pernil ibèric i foie













Vieira amb romesco, suau i deliciosa.


Ravioli de cua de bou (el Pep ho fa tot ell, fins i tot la pasta del ravioli. Avui va amb formatge ratllat Mas Farró, però a vegades el substitueix per un aire de taronja).


Pastís de mató amb cacau











Carpaccio d'anguila (primer fuma l'anguila i després la talla en carpacció, molt gustosa).



Cruixent de peus de porc i sípia


No deixeu de tastar els gelats que fa en Pep, i els deliciosos vins dolços que té a la carta!

11 comentaris:

  1. Todo tiene una pinta la mar de apetecible, sin duda un sitio más para apuntar en la agenda
    Petonets

    ResponElimina
  2. Tot el que es veu a les fotos fa salivera!

    ResponElimina
  3. Semblen bonissims, i molt ben presentats
    Marta

    ResponElimina
  4. Entre el carpaccio y las vieiras, me muero de ganas!! Que rico, sigan disfrutando, linda!! mil besos.

    ResponElimina
  5. Ostres quin menú!!!! M'encanta la Garrotxa i he menjat a diferents restaurants començant per Can Xel i acabant per les Cols però NO conec l'Arengada!!!! ☺ Visita obligada a la propera vinguda a Catalunya!! Merci!

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta que fa tot! a veure si puc anar algun dia, no estic pas tan lluny d'Olot! Gràcies per la recomanació! M'agrada molt el teu bloc, vaig a enllaçar-lo al meu, així no em perdré res... Una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Apuntadíssim i moltes ganes d'anar-hi! ;)
    Un gran àpat!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Hola!

    Somos Ania y Jon, los editores de un blog international de viajes popular http://hitchhikershandbook.com/! Nos encanta la cultura catalana y quieremos promocionarla! Estamos buscando a un cocinero catalan para hacer un video de como preparar la paella catalana. El rodaje durará sólo un día en Barcelona.

    Es una oportunidad para promocionar vuestra pagina web y vuestras habilidades excelentes en una pagina web internacional.

    http://hitchhikershandbook.com/ tiene 15,000 visitas cada mes, ademas tenemos 5200+ seguidores en Twitter y 3800+ seguidores en Facebook.

    Ponte en contacto si estas interesado! O si no, quizas podrias ayudarnos a encontrar a un@ :) Moltes gracies!

    ResponElimina
  9. Pel que vaig llegint pels blogs, sembla que l'oferta gastronòmica de la zona d'Olot, ofereix un munt de llocs interessants. Aquest no em sonava ni de nom...

    Salutacions!

    ResponElimina
  10. Els plats tenen una pinta fantástica. Prenc nota per anar-hi un dia.
    Petons!

    ResponElimina