dimecres, 22 de gener de 2014

Cassoletes de salmó, poma, nous i formatge

Quan vam veure aquesta recepta al blog Cook Me Tender vaig saber que les faríem ben aviat. Tenien un aspecte suculent i a més eren senzilles i sanes. Així que ben aviat vaig entabanar a ma mare perquè les servís com a aperitiu la nit de Nadal. El toc de la poma i la ruca fan que no sigui un aperitiu pesant, i el salmó i el formatge de cabra li donen el to festiu.


Ingredients
(Per unes 20 tartaletes)

150 g de salmó fumat (que no sigui tallat prim)
120 g de formatge de cabra
1/2 poma àcida
10-12 nous
Rúcula 
20 tartaletes

Vinagreta:
Oli d'oliva verge
melmelada de taronja amarga
vinagre balsàmic de Mòdena
pebre negre
sal



Tallem a dauets, el salmó, el formatge, la poma i les nous. Ho barregem bé en un bol. Folrem les tartaletes amb ruca o mèsclum i hi afegim la barreja. Decorem amb fulles petites de ruca. Just abans de servir hi afegim la vinagreta, que podeu fer al vostre gust. Jo hi poso dues cullerades de melmelada per dues de vinagre i tres d'oli.