dilluns, 26 de gener de 2015

Rotllets de salmó, tàrtara i maionesa de wasabi

Aquest aperitiu el vam servir la nit de Nadal, i la veritat es que va agradar força. Potser el més sorprenent es la manera de presentar-lo, imitant la forma d'un maki. Però la combinació de sabors és molt bona.
Es tracta de fer els rotllets petitons, de manera que, com si fossin makis, te'ls puguis menjar d'una mossegda.

Ingredients
Pa de motlle sense crosta
Salmó fumat
Formatge d'untar
Cogombrets
Tàperes
Pell de llimona
Anet
Maionesa
Wasabi

En un bol barregem el formatge amb anet, tàperes i cogombrets picats, pell de llimona ratllada i herbetes o pebre al gust. També podeu fer servir el formatge a les fines herbes.
Estirem el pa de motlle amb un corró fins que quedi ben primet.
Sobre cada tall de pa hi posem salmó fumat, i la barreja que hem fet abans per sobre.
Enrotllem ben apretat i emboliquem amb plastic film (mínim 2-3 voltes). Reservem els rotlles a la nevera.
Barregem la maiones amb el wasabi al gust i la posem en una màniga o biberó.
Abans de servir tallem els rotllets en petites porcions, decorem amb la maionesa de wasabi i servim. 
Nosaltres vam posar abans al plat una mica de coulís de mango i cibulet, que també hi queda bé i dóna color.

8 comentaris:

  1. mmmm... agafen ganes de que tornin a ser festes!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Això té molt bona pinta! :D Em passo per primer cop pel teu blog i la veritat és que continuaré fent-ho. Molt interessant la review del Mimo d'en Damian i el pà de pessic de mandarina. Felicitats!

    Salutacions :)

    ResponElimina
  3. Una recepta molt bona i fresca, diferent! He vingut a convidar-te, ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Semblen molt bons! Quina bona manera de celebrar el Nadal!

    ResponElimina
  5. Per mi sense el wasabi, que no puc amb ell... Per la resta, boníssims, originals i molt ben presentats!

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta té tot això! He vist el teu blog gràcies a un comentari que em vas deixar al meu de Mongolia. Me'l miraré perquè també m'agrada molt cuinar.
    salut!

    ResponElimina