dimecres, 24 de juny de 2015

Amanida de mercat

Vam anar al mercat de Granollers i vam tornar amb un formatge fresc amb tófona negra espectacular. Una part va anar destinada a aquesta amanida. Les amanides admeten mil combinacions i variants, per tant més que una recepta us donem alguna idea. I de passada aprofitem per participar al repte de Sugg-r #ponunaensalada.

Si no heu anat mai al mercat dels dijous a Granollers us el recomanem moltíssim. Hi trobareu de tot i força!!!!

Els ingredients de la nostra amanida:

Escarola
Formatge fresc
Tomàquets cirerols
Tonyina
Pebrot escalivat
Mongeta tendra cuita

Reducció de vinagre de mòdena
Oli d'oliva verge, sal negra i pebre

Bon profit!!


5 comentaris:

  1. Que me apetece y sencilla huuuuu.Bs Doris

    ResponElimina
  2. Boníssima! I ´s que ens vénen tan de gust aquests plats!
    Petons

    ResponElimina
  3. rica rica y super completa!! un platito de estos para cenar y soy la más feliz del mundo mundial!
    gracias, cielo, por poner esta ricura en nuestro recetario de verano!!
    un muy feliz finde, reina meva!!

    ResponElimina
  4. rica rica y super completa!! un platito de estos para cenar y soy la más feliz del mundo mundial!
    gracias, cielo, por poner esta ricura en nuestro recetario de verano!!
    un muy feliz finde, reina meva!!

    ResponElimina
  5. rica rica y super completa!! un platito de estos para cenar y soy la más feliz del mundo mundial!
    gracias, cielo, por poner esta ricura en nuestro recetario de verano!!
    un muy feliz finde, reina meva!!

    ResponElimina