dijous, 8 d’octubre de 2015

Cuscús amb ropa vieja



Feia temps que no penjàvem un plat d'aprofitament, i aquest va tenir molt d'èxit a casa, tan amb les petites com amb els Xgrans.
Quan faig escudella la faig amb l'olla gran i així tenim brou per tota la setmana, aquesta vegada l'havia fet sense porc (només el de la pilota) i sense sal per a que la petita en pogués menjar. Té 7 mesos però no veieu com hala la tia... Amb el brou i la carn d'olla vaig improvisant plats durant la setmana. Aquest és molt senzill i resultón.

Ingredients
Pollastre i verdures de la carn d'olla
Cigrons cuits
Cúrcuma
Oli d'oliva
Cuscús
Brou

Posem una tassa de cuscús en un recipient ample, i hi afegim una tassa i un quart de brou bullint. Ho deixem reposar 5 minuts, hi afegim un raig d'oli d'oliva i ho remenem perquè refredi i el gra no quedi enganxat.
Tallem a dauets les verdures i esquincem a trossets el pollastre. Saltegem aquests bocins amb els cigrons, una culleradeta de cúrcuma, i oli d'oliva.
Emplatrm, servim i mengem. Bon profit!!

2 comentaris:

  1. Muy buena la propuesta de la cocina del aprovechamiento.Me alegro que tu hija sea de las de buen comer.
    Petons

    ResponElimina