dilluns, 30 març de 2009

MAGRET D’ÀNEC AMB TARONJA I COLIFLOR

INGREDIENTS

Magret d’ànec 2
taronges 2
coliflor 1/4
Taronja sanguina 1
Mantega/oli d’oliva

ELABORACIÓ

Bullirem la coliflor amb aigua amb sal fins que ens quedi cuita.
Marquem amb el ganivet unes linies als magrets per la part de la pell, i salpebrem les dues bandes.
Amb la paella ben calenta els posem per la part de la pell, i a foc moderat els deixem coure aproximadament uns 10 minuts.
Els donem la volta i que s’acabin de coure uns 4 minuts, reservem embolicats amb paper d’alumini.
Farem la reducció de suc de taronja, i l’apartarem.
Colem pel xinès la coliflor, la triturem i hi afegim una punta de mantega.
Pelem les taronges sanguines i les tallem a grills que ens serviran per decorar el plat.
Posem uns quatre minuts de forn als magrets embolicats perquè s’acabin de coure.
Ara ja tallarem a escalopes ben fines el magret, el posem en forma de ventall al plat, al costat hi col·loquem una llàgrima de purè de coliflor, decorem amb els grills de taronja sanguina i salsajarem la carn amb la reducció lligada amb oli d’oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada