On trobar gangues en alimentació?

Per trobar els millors chollos en els nostres productes bàsics el primer que haurem de fer és oblidar-nos dels supermercats i tornar al mercat tradicional.

Els supermercats estan molt bé perquè disposem d'una infinitat d'articles sense haver-nos de desplaçar d'un lloc a un altre, podem així mateix aconseguir marques blanques però quan el que busquem són aliments frescos de veritat i de qualitat hem de fugir d'ells, així que ja sabeu, per comprar iogurts i coses així estan molt bé però per a peix, carn, fruites o verdures millor fer com les nostres àvies i anar-nos al mercat de tota la vida.

No tots ni totes sabem moure'ns bé en els mercats, sobretot perquè cada lloc és un món i fins que no ens fem amb ell no sabrem amb certesa si els seus productes són bons a no, per això el primer que haurem de fer és explorar- i segurament trobarem algun bon chollo que sempre, i repeteixo sempre, ha d'anar acompanyat d'un bon producte al darrere. Per explorar només haurem de fixar-nos en aquelles persones que estiguin comprant en el lloc ¿té molta gent? Llavors, per alguna cosa serà: acosta't, observa el producte i decideix si realment és el que estaves buscant, si el peix està ben fresc amb les ganyes vermelles o la carn es veu amb un bon color. De vegades, sobretot si som novells, ens poden enganyar però la propera vegada ja no ens veuran per aquí, és un dels nostres drets com a consumidors, no comprar més d'aquells llocs on no rebem un bon servei.


Amb el temps i la pràctica trobarem als millors venedors i sabrem on aconseguir els millors productes ja que tots ells tenen proveïdors i és possible que en un determinat article la qualitat sigui mediocre mentre que un altre sigui excepcional encara que en general aquells llocs on venen productes de qualitat gairebé tots els aliments que hi trobarem són de qualitat, és una cosa que no sol fallar mai.

I bé, aquests han sigut els primers consells tot i que aviat us portarem molts més, estigueu atents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *