dissabte, 30 de maig de 2009

PASTÍS DE MOUSSE DE XOCOLATA



6 ous
4 cullerades de sucre
1 rajola de xocolata de cobertura (200g)

ELABORACIÓ

  • Posem el forn a escalfar a 200ºC
  • Separem els rovells de les clares.
  • Reservem un trosset de xocolata per a ratllar-la al final
  • Fonem la xocolata al micrrones amb un rajet d'oli d'oliva o al bany maria.
  • Batem els rovells amb la xocolata.
  • Muntem les clares a punt de neu
  • Barregem delicadament les clares amb la resta.
  • En un motlle per forn hi posem la meitat de la massa obtinguda.
  • Enfornem aquesta meitat uns 15-20 minuts.
  • La resta la reservem a la nevera.
  • Un cop cuita i refredada la base, hi aboquem la resta de la massa per sobre.
  • Hi ratllem una presa de xocolata per sobre com a guarnició.
  • Guardem a la nevera fins al moment de servir-la

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada