diumenge, 24 de gener de 2010

CANELÓ FRED DE MARISC

Aquesta és una adaptació senzilla i econòmica d'una recepta que feiem amb en Pep Nogué amb llobregant i altres ingredients més selectes. Però la nostra butxaca al taller de cuina no és tan fonda... ja ens agradaria!!


Aquesta recepta la vem fer amb els usuaris de la Fundació Busquets en el taller d'aperitius nadalencs.





INGREDIENTS

Quantitat

Unitats

làmines de pasta

40

unit

barretes de cranc

25

unit

gambeta pelada
200
g
cibulet
1
ramet
ceba tendra
2

sal


anous
1
grapat
vinagre


oli d'oliva


maionesa
1
pot
pebrot escalivat
4
pots


  • Bullim les làmines de pasta i les refredem amb aigua i gel per tallar la cocció.
  • Tallem el marics i el pebrot escalivat, la ceba tendra, les tàperes i cibolet a quadrets petits.
  • Ho barregem en un bol i ho lliguem bé amb maionesa.
  • Estirem les làmines de pasta i les omplim amb el farciment.
  • Enrotllem bé els canelons i els tallem per la meitat.
  • Emplatem sobre una cullera i ho amanim amb una vinagreta d'anous.





2 comentaris:

  1. Moltes gràcies nois per haver-nos deixat els vostres canelons.
    He hagut de buscar llobregant, ara ja no diré més bogavante! mira que porto anys dient-ho malament!:((((
    Molts petonets!

    ResponElimina
  2. hola guapos!!! un milió de gràcies per participar. Aquesta recepta és molt especial, no només per ser una recepta solidaria i econòmica sinó perquè a sobre és d'un dels tallers del Jordi!!! sou els millors. Molts i molts petonets

    ResponElimina