diumenge, 24 de gener de 2010

TARTAR DE TONYINA AMB ALVOCAT


INGREDIENTS

Quantitat

Unitats

Tonyina

100

gr.

Escalunya

10

gr.

Tàperes

10

gr.

Rovell d’ou

1

unit.

Alvocat

1/2

unit.

Mostassa antiga



Tabasc



Oli d’oliva



Suc de llimona





ELABORACIÓ


  • Piquem la tonyina molt fina a ganivet

  • Per separat piquem també l’escalunya, les tàperes, i l’alvocat

  • En un bol fem la maionesa amb el rovell d’ou, un pols de sal, unes gotes de suc de llimona i la cullereta de mostassa antiga.

  • Ho batem bé i ho anem lligant amb l’oli d’oliva.

  • Quan estigui ben emulsionat hi afegim l’escalunya i les tàperes.

  • En un bol a part hi posem la tonyina, hi afegim de mica en mica la maionesa, unes gotes de tabasco

  • Rectifiquem de sal.

  • Hi acabem posant l’alvocat i ho barregem delicadament per no trencar l’alvocat i poder diferenciar els diferents colors.



IDEES PRÀCTIQUES


  • Del preperat en podem fer una quenelle per posar al damunt d’una cullera, que podem decorar-ho amb una gambeta pelada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada