dimecres, 10 de novembre de 2010

Pa integral d'anous

Afegim per aquest ordre a la panificadora (o a un bol gran):

200 ml d'aigua
110 ml de llet
450 g de farina de força
50g de segó de blat
20 ml d'oli
una culleradeta de sal
una cullerada de sucre morè
25 g de llevat fresc

Amassem.
Quan haguem amassat una estona hi afegim:

un grapat d'anous
un grapat de flocs d'avena
2 cullerades de sèsam torrat
les llavors o fruits secs que volguem: panses, orellanes, pipes...

Continuem ammassant i deixem llevar durant una hora.
Enfornem amb el forn prèviament escalfat a 180º aproximadament 45 min, això depèn de cada forn, hi podem clavar un punxó per veure si ja està cuit de dins.

2 comentaris:

  1. Demà aniré a buscar la Banneton, espero que m'ajudi a fer pans amb més forma de pa i mes cruixents!!

    ResponElimina
  2. El proper pa de sègol l'intentaré fer amb aquesta massa mare:

    http://panajeno.wordpress.com/2010/02/13/madre-de-madres/

    ResponElimina