divendres, 26 de novembre de 2010

Sopa de bolets

D'això se'n diu cuina de rampoina, per aprofitar 4 raconets que tenia per la nevera:

- un grapat de camagrocs
- un grapat petit de trompetes de la mort
- 2 llesques de pa de sègol sec
- cul de carbassó
- un altre cul de porro
- un grapat d'arròs
- un all
- brou d'escudella

Fregim el pa, i si volem el piquem al morter amb 4 fruits secs (jo no en tenia).
Saltegem els bolets un cop nets i al cap de 4-5 min hi agefim el porro tallat a juliana fineta i el carbassó picadet, i la picada.
Ho banyem amb l'esudella.
Quan arrenqui el bull hi afegim el grapat d'arròs (o pasta, o cigrons, el que tinguem).

Ho deixem bullir 20 minuts fins que l'arròs quedi ben cuit (menys estona si la fem amb pasta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada