dimecres, 9 de març de 2011

DEP sardinilla!!

Amb la coca de recapte ens vam anar animant, havíem de fer un enterrament de la sardina com deu mana, i ens faltava una sardina en condicions per tenir de cos present a tan solemne funeral. Aquí la teniu, amb la seva mirada tristona però més digna que mai. DEP sardinilla!!


Per fer aquesta sardinilla hem necessitat la meitat dels ingredients de la massa de la recepta anterior, i hi hem afegit mig gra d'all picat. Els ingredients us els tornem a posar per que no hagueu de dividir, però el procés per fer la massa el podeu mirar aquí.


Ingredients

Per la massa:
50 gr de farina de força
40 gr de farina d'espelta
un pessic de sal
1/2 culleradeta de mel
1/2 gra d'all picat
55 ml d'aigua
1/2 cc d'alfàbrega
10 ml d'oli d'oliva

Per sobre la coca:
1/2 carbassó
6 sardinetes o seitons
1 oliva
1 raig d'oli
1 rajolí de mel

Fem la massa com a la recepta anterior. Sobre el marbre de la cuina enfarinat l'estirem i li donem forma de peix. Tallem el carbassó en forma d'escates i omplim el cos del peix. Enfornem a 220ºC.

Mentrestant netegem i filetegem les sardines. Un cop el carbassó està cuitet posem les sardines i enfornem uns minutets més. Afegim una oliva que faci d'ull del pobre peix.

Barregem l'oli d'oliva amb la mel i ho aboquem per sobre la coca.


Apali!! ja la podeu enterrar, us aconello que ho feu dins la vostra panxa!!




25 comentaris:

  1. Je je je... us ha quedat una coca xulíssima! Però quin greu menjar-se aquesta sardina tan maca... clar que la tradició és la tradició ;)

    ResponElimina
  2. apa, quina bona idea! i que bonica aquesta sardina...a més, segur que era d'allò més bona!
    Felicitats!

    ResponElimina
  3. Sou uns artistes. Molt bona idea i moltes gràcies, ja heu fet més feina que jo!

    ResponElimina
  4. jajajaj, que xula us ha quedat! sou uns artistes!!! petonets parella

    ResponElimina
  5. os ha quedado una sardina muy apetitosa
    una abraçada parella
    miquel

    ResponElimina
  6. Això es una "recapte" fantàstica i original, com Carnestoltes mana!

    ResponElimina
  7. jajajajaja sou molt grans... i esteu que us sortiu últimament! Bravo!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Què original!! A mi em faria pena menjar-me aquesta sardineta, però que dic pena??!! pena de què?? ha d'estar boníssima. Un petó, Paula

    ResponElimina
  9. Que bo i que divertit!! és una sardina molt cuquetona. Petonets!

    ResponElimina
  10. Un enterrament ben digne. Us ha quedat una forma boníssima!

    ResponElimina
  11. Aquesta coca ha d'estar de "muerteeeee"!!!! jijiji!!
    Que vol dir que em vas veure dissabte i no em vas dir res???!!!! Ens vas veure disfressats amb el peque?
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  12. Esto es un homenaje a la sardina! que rica esta coca!!!! por cierto me he pasado por tu blog de la India y me han encantado las fotografías, para mi la India fue uno de los destinos que más me han marcado y al que sin duda volveré. besos

    ResponElimina
  13. Que preciosa coca ..de sardinas y de forma de pez..originalisimo ..besos MARIMI

    ResponElimina
  14. La presentació és fenomenal. Estic segur que a hores d'ara ja descansa en pau!
    Molt bona!

    ResponElimina
  15. Aquesta coque te una molt bona pinta y la forma de sardina la trobo genial.

    ResponElimina
  16. Molt original! La sardina ha tingut el funeral que es mereixia. Us felicito!
    Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  17. Ep! que original i divertida, això és un enterrament de la sardina amb sardina de la bona si senyors!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  18. RIP JAJAJAJAJA, me encantaaaaaaa! ¿y la miel pega bien con la pobre sardinilla? yo esto lo pruebo, que chulo y que rico.

    ResponElimina
  19. Què original!!!
    Petons,
    Mónica-Recetasdemon

    ResponElimina
  20. Una "cocada" heu fet...heu vestit la sardina de gala en el seu traspàs cap a l´estómac...xulíssima. NO ens deixeu de sorprendre!

    ResponElimina
  21. Una coca boníssima i molt xula!!!
    Per cert, la creme fraîche la compro al Hipercor de la marca President.
    Petonets

    ResponElimina
  22. Que maca i bona aquesta sardinilla!

    ResponElimina
  23. Quina coca més bonica!!
    A mi em recorda un peix de briox farcit de nata que tot sovint menjavem de postres els dies senyalats!
    Una abraçada,
    Mlgòria

    ResponElimina
  24. Què deliciosa idea, muy original! me la apunto! un besote

    ResponElimina
  25. quines receptes més xules que teniu... m'agrada! I la coca, que simpàtica!! :D

    ResponElimina