dilluns, 28 de març de 2011

Timbal de verdures confitades i butifarra de figues i ceba.

Segur que tots heu sentit a parlar de la botifarreria del Born, fins hi tot alguns blocaires hi veu estar aquest cap de setmana. Nosaltres la coneixíem però feia temps que no hi anàvem, però com que sóm uns envejosos quan vem veure que la Judith hi havia comprat una butifarra de figues i ceba caramelitzada vam córrer a comprar-ne.
La botifarra l'hem feta al forn, no té secret, i l'hem acompanyada d'un timbalet de verdures molt senzill però gustós.

Ingredients

un tall de carbassa
una patata rosseta
1 pebrot verd
1/2 carbassó
espinacs
olives mortes
oli d'oliva
farigola
romaní
llorer
sal


Elaboració

En un cassó posem oli d'oliva a escalfar sense que bulli, i hi confitem l'all. Tot seguit hi anem afegint les herbes aromàtiques, les olives, i les verdures tallades primetes i per ordre de duresa: la patata, la carbassa, el pebrot, el carbassó i finalment els espinacs.

Quan les verdures siguin tovetes, escorrem bé i emplatem amb un motlle d'acer.

14 comentaris:

  1. Nois, quina pinta de timbalet!! A mi la Botifarreria n'encanta, fa massa temps que no hi poso els peus...i també sóc una mica envejosa! jijiji
    Petonets macos!
    Sandra

    ResponElimina
  2. mmmm quina bona pintaaaa,no hi he anat mai jejeje petonsssss

    ResponElimina
  3. Caram, quin timbal! Curiosa la botifarra.

    ResponElimina
  4. Hola
    No l'he provada... però tinc unes ganes.. Amb el timbal fa un plat de festa!!! Petonets

    ResponElimina
  5. Quina pinta... Tot confitadet; m'ho puc imaginar, ha d'estar boníssim, m'agraden molt aquesta mena de plats, són un luxe. Besets.

    ResponElimina
  6. jijiji! quin timbalet més maco!!! i aquesta botifarra es de les que més ens agrada!!! heucomprat la de la coca-cola??? petonets i bona nit

    ResponElimina
  7. Ostres, ara m'heu fet entrar ganes a mi d'anar corrents a buscar aquesta botifarra, je je je... ha de ser boníssima i molt original!

    ResponElimina
  8. Quan puc i veig que no hi ha cues, cosa complicada, hi vaig a comprar a la botifarreria del Born. La pròxima vegada que hi vagi faré la vostra recepta, te una pinta espectacular.
    Petons!

    ResponElimina
  9. Un contrast de sabors i textures extraordinari, però no menys que la foto que ho il·lustra.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. una maravella de recepta i ha d´estar de mort!!!

    ResponElimina
  11. On es compra aquesta butifarra de figues i ceba caramelitzada? Jo en vull!

    ResponElimina
  12. M'encanta la Botifarreria, llastima q em queda a 2mil km de distancia, pero quan torni a baixar, hi torno!

    Petons,

    ResponElimina
  13. M'ha agradat molt veure aquest timbal de verdures confitades... ara m'hi posaré i a més de veure'l m'agradarà, segur, tastar-lo.

    ResponElimina