dimarts, 17 de juliol de 2012

Petit suisse de cireres

El temps passa volant i últimament no ens arriba per res. Per això arribem amb retard a la recepta del 15. Però encara que fos amb retard no volíem deixar de participar-hi.
Hem preparat una recepta molt senzilleta però dolceta i bona. Sigui un, o fossin dos gairebé tots vam menjar petit suisse de petits. La Judith del món de Juju en va fer uns de maduixa, i a casa en vam fer de plàtan. És veritat que quan érem petits de cireres no n'hi havia, però pensàvem que havien de quedar unes postres cremoses ben bones, i així ha estat.





Ingredients

200g de cireres
1 cullerada de sucre
200g de crema de formatge fresc

Ens posem un davantal. Rentem i traiem els pinyols de les cireres. Les triturem amb el sucre, hi barregem el formatge d'untar. Distrubuïm en gotets i reservem a la nevera fins a l'hora de servir.

23 comentaris:

  1. òndia, molt bé doncs! Ho provarem! Això sembla facilíssim...! Petons

    ResponElimina
  2. Quina recepta més bona, ideal pels més petits però també pels grans de la casa! Ens ha agradat molt la teva proposta.

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem un salmorejo ben fresc, esperem que us agradi! www.esfruita.com/assessorem/salmorejo

    ResponElimina
  3. un aidea genial y ricos ricos y con una galleta Maria de toda la vida mejor
    una abraçada

    ResponElimina
  4. de petita m'encantava el petit suisse i ara que hi penso fa un munt que no en menjo...serà qüestió de preparar-ne!

    ResponElimina
  5. Una molt bona idea, i estic segura que havien de ser cremosos i doçets. Que bons!!

    ResponElimina
  6. superoriginal, rapid, facil pero sobretot bonissim!!peto

    ResponElimina
  7. Ostres, més simple no pot ser i alhora ve molt i molt de gust :)

    ResponElimina
  8. m'agradat molt, fàcil i molt bò segur. Petons

    ResponElimina
  9. que original i segur que boníssims!! qui tornés a ser petit....

    petonets

    ResponElimina
  10. Nyam, nyam!! Boníssimes i ben originals, i a sobre ben fàcils! què més es pot demanar a l'estiu?
    Moltes gràcies per participar guapos!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. Ummmm a mi de petita me’n donaven dos. Jejeje
    Petons

    ResponElimina
  12. Apa, així de fàcil?? sou uns artistes!! va, provaré de fer-los... potser m'animo amb els de xocolata, eren els meus preferits! jeje. Molts petonets i a veure si no us trobem tan a faltar eh? ;)

    ResponElimina
  13. Si és tan fàcil, potser que ho provi!
    Em semblava estrany no trobar la vostra recepta de cireres. Us feia per aquests móns de Déu.

    ResponElimina
  14. Què fàcil de fer, i quines postres tan sanes, bones i de temporada!
    Marta

    ResponElimina
  15. Alba, la Violeta és una gran consumidora de petits suisses. Jo no n'he fet mai a casa. Em guardo la recepta i la faré un dia que la tingui a casa. A veure si em surten com els teus.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  16. Guapa!! pasa't pel meu bloc que t'he deixat un premi perquè te l'enduguis!! petons

    ResponElimina
  17. Què bo! m´agradat el detall d'acompanyar-lo amb galetes. Sóc una fan de les postres amb cruixent...crec, crec, crec.

    ResponElimina
  18. Ostres! Quina bona idea! Ho provaré segur! Gràcies

    ResponElimina
  19. Nosaltres també associem els petit suisse amb la infantesa. No sé ben bé oerquè, però de gran deixes de menjar-ne.
    Aquesta pot ser una bona excusa per a reviure aquest sabors!
    Ptns!!

    ResponElimina
  20. Ui, doncs jo això de posar-me davantal no et pensis que ho faig sempre!
    Ara us copiaran els de la Danone!
    Petons.

    ResponElimina