dimecres, 4 de desembre de 2013

Amanida de tardor

Fa molt temps que no publiquem una recepta al blog. Darrerament hem fet uns àpats ensopits a l hospital, i en tornar a casa teníem ganes d'una amanida fresca i amb moltes vitamines. Gairebé tan fresca i vitaminada com la nostra carbasseta, que per que no patiu us fem saber que està tan tremenda i contenta com sempre!!

Ingredients
Enciams
Remolatxa
Mandarines
Raïm
Ceba tendra
Fruits secs
Oli d'oliva verge
Vinagre balsàmic
Melmelada de taronja amarga
Sal i pebre

Posem al fons del plat el mèsclum. Tallem la ceba tendra a juliana i l 'afegim. A continuació hi posem els grills de mandarina pelats i tallats per la meitat i els grans de raïm també tallat per la meitat. Afegim fruits secs al gust (pipes de carbassa o girasol, nabius o panses,  nous...).
Fem una vinagreta amb dues parts d'oli per una de vinagre, i una cullerada de melmelada.
Amanim i salpebbrem. Que vagi de gust!!

1 comentari: