dimarts, 18 de febrer de 2014

Carquinyolis d'olives i nous

Una altra recepta del taller de Galette, uns carquinyolis amb contrast de dolç i salat que podeu servir com a aperitius, o per sucar a les vostres salses preferides (hummus, guacamole, crema de formatge, sobrassada, Davidson's dip...). O fins i tot per berenar!!

Es fan en un moment, i al taller van agradar molt. Proveu-los i ja ens ho direu.



Ingredients: 
100g de farina, 
50g de sucre, 
un ou (i un altre per pintar), 
sal i pebre, 
1 grapat d’olives negres, 
1 grapat de nous


Deixatem un ou amb el sucre, hi afegim la farina, la sal, i fem una massa homogènia.
Tallem les olives a tires i les afegim a la massa.
Formem una barra d'aprox 3cm d'ample i 1 cm d'alçada. La pintem amb ou i empolsinem amb sal i pebre. L'enfornem uns 15 minuts a 180ºC.
Traiem la barreta del forn i la tallem al biaix fent llesquetes d'un cm de gruix. Les tornem a enfornar 5 minutets més perquè quedin torradetes i cruixents.

13 comentaris:

  1. Quina bona idea! La primera vegada que veig uns carquinyolis amb olives!! Bona idea.

    ResponElimina
  2. M'encanten els carquinyolis dolços... segur que aquests amb olives estan boníssims també.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. ostres, quina recepta de carquinyolis més original! El contrast de sabors ha de quedar boníssim, idea apuntada!

    ResponElimina
  4. Molt bons amb un cafetó o millor per mi una tassa de té. Ptons

    ResponElimina

  5. Alba i Jordi; una bona proposta aquesta dels carquinyolis dolços i salats... i per acompanyar el humus -com molt bé dius- i d'altres aperitius i plats.
    Moltes gràcies Jordi i Alba, per compartir aquesta recepta¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  6. No coneixia el vostre blog! aquests carquinyolis amb olives són molt interessants! Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Eva! Ens fa doble ilusió tenir una seguidora de Linyola!!!!

      Elimina
  7. Hola!! No coneixia el teu blog i m'encanta, ja tens una seguidora més!
    Va ser un plaer coneixer-vos el dissabte, ara ja estem en contacte i ens veiem a la propera. Espero que el cap de semana acabés millor que va començar!
    quins carquinyolis més booons!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Núria!! Nosaltres també ens ho vam passar molt bé dissabte!!!!

      Elimina