dilluns, 3 de març de 2014

Amanida amb sashimi de salmó

A l'hivern les amanides costen una mica més, però si hi afegeixes un xic de peix, i unes patates amb olivada... ja comença a costar menys, no creieu? Si a sobre hi poses una bona vinagreta i quatre maduixes... a vosaltres no sé, però a mi se'm fa la boca aigua.



Sashimi de Salmó: tallem el salmó a dauets i el marinem amb salsa de soja, mostassa, oli, i pebre.

Bullim una patata per cada dues persones, amb pell. Un cop cuita la tallem a rodanxes i la pintem amb olivada. 


Preparem una amanida de verds, taperes, sèsam, maduixes laminades i tapenada (olivada amb anxoves).



I fem una vinagreta amb parts iguals d'oli verge d'oliva, vinagre balsàmic de Mòdena i melmelada de taronja.


Ara ja només ens queda muntar el plat.



8 comentaris:

  1. Doncs a mi també se'm fa la boca aigua, sí! M'encanta iventar amanides. és un món infinit!! Boníssima, la teva proposta.

    ResponElimina
  2. m'agraden molt molt aquestes amanides completes, sobretot per l'estiu, i aquesta me la guardo ara mateix! petons

    ResponElimina
  3. Les amanides m’agraden molt i si porten salmó encara més, aquesta deuria d’estar exquisida
    Petons

    ResponElimina
  4. uiii amanida de Salmó?? vinc ara mateix jeje
    Té molt bona pinta!
    Petons

    ResponElimina
  5. Amanidetes com aquesta a l'hivern de tant en tant també agraden!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Me encanta el sashimi, bueno en general todo lo que sea comida japonesa, y la idea de ponerlo dentro de una ensalada me parece una genialidad. no te creas que no lo probaré, jejjeje
    Petonets

    ResponElimina
  7. me encanta el salmón marinado, es uno de mis vicios adquiridos de mayor... y creo que esta ensalada no puede ser menos que espectacular! me la voy apuntando para la próxima vez que comamos salmoncito en casa!
    un beso!

    ResponElimina