dilluns, 12 de gener de 2015

Pa de pessic de mandarina i grue de cacao

Diumenge a la tarda, a fora fa fred. Aina, vols fer un pastís amb el papa? Siiiiiii!!!!!
No us podeu imaginar amb quina il·lusió ha seguit totes les passes per preparar el pastís, l'espera mentres estava al forn, i mentres era massa calent per menjar-lo. Fins i tot li feia petonets!!!
Ja sabeu, si no teniu plans per un diumenge a la tarda, i voleu un bon esmorzar per encarar la setmana...

Ingredients
4 ous
250g de sucre
Pell de mandarina ratllada
200g de farina
1 cta de llevat químic
150g de nata
50g de mantega fosa

Pre-escalfem el forn a 170°

Batem els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Hi anem incorporant els ingredients secs. Hi incorporem la nata i la mantega.

Untem amb una mica mes de mantega un motlle i hi aboquem la barrega. Hi escampem el grue de cacao per sobre.
Enfornem 50 minuts a 170°C.

6 comentaris:

  1. I com els agrada fer d'aprenents de cuiners quan són petits!!!!! Aprofita -ho...
    Ara a esmorzar uns quants dies família🍰🍰
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Quina delicia de pa de pessic, i poder compartir-ho amb la família!
    Petons

    ResponElimina
  3. La cara de l'Aina ho diu tot, segur que boníssim i fet amb molt d'amor!

    ResponElimina